Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit 3D Machine van de de Lasergravure van het Glaskristal voor verkoop
Mijn naam is Duits G., leef ik in Mexico en het werk met STN-laser meer dan 5 jaar. Zij zijn een ernstig, professioneel bedrijf dat het weet hoe te om directe oplossingen te brengen als en het ongemak omhoog komt. Sinds de materiaalaankoop, werden de opleiding en de kristallevering verstrekt door hen op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier.

—— Duits

Met vele jaren hebben het gebruiken van en het verdelen van 3d lasermachines, en machines van de pogings de verschillende 3d laser van verschillende vervaardiging in China, en vonden de STN-Lasermachine het meest vast één, geen kwestie voor de gravuresnelheid, ook de goede prestaties voor verschillend materiaal is. Kocht vele machines van STN-Laser sinds vroeger vorig jaar,

—— jian

Wij hebben 6 jaar ervarings van de zaken van de kristallaser, en wij bezoeken STN-Laser bij 2014, zijn zij professionele maunfacture voor de machines van de kristallaser, en wij kochten 2 machines van hen, het goede STN-ontwerp van de Lasermachine, en de goede diensten.

—— Filip

Wij werken in de de gravuremachine van de kristallaser vele jaren, en worden ten eerste een STN-lasermachine stndp-801AB4, welke werken goed, en wij twee nieuwe machines in 2017 maart en Oktober toevoegen, alle machineswerken goed, zullen wij samenwerking met STN-Laser, houden en zullen houden kopend machines van hen, aangezien zij goede kwaliteitsmachine aanbieden en de goede diensten aanbieden.

—— Romein

Ik wil uw team publiceren. Aangezien een ingenieur met 10 jaar van praktijk (cnc en Co2-lasers), ik kan zeggen u goed materiaal doet. Bevorder uw software, en kan met de Duitsers concurreren. Ik houd van u STN-laser.

—— Serz

Ik houd van de kwaliteit van STN, is het bijna als Vitro.

—— Chandan

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

1 2 3 4
Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Wuhan Syntony Laser Co., Ltd
Bedrijf opgebouwd Factory1 Facoty2 fabriek 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : STN
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

2005, de Laserco. van Opstellingswuhan Syntony, Ltd, dat massaproduktie, wetenschap en technologieonderzoek en ontwikkeling, globale verkoop en na de verkoopdienst besluit.

 

2006, verwierf de Europese Unie certificatie van Ce, om stabiele betrouwbaarheid van producten te bewijzen.

 

2012, werd de betrouwbaarste en betrouwbare integriteits verwerkende ondernemingen, producten die naar meer dan 130 landen en gebieden worden uitgevoerd.

 

2014, STN-het onderzoek en ontwikkelen onze 532nm-laserdoos.

 

2015, wordt de populairste 3D het materiaalfabrikanten van de Kristallaser en de exporteurs van centraal China.

 

2016, brengt goedkeuring ertoe om voor „High-tech Onderneming“ van toepassing te zijn en bereikt vijf octrooien. Producten die naar meer dan 40 landen worden uitgevoerd.

 

Contactgegevens
Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

Tel.: 86--15872383837

Fax: 86-027-87404847-806

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)