Thuis

Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

Van goede kwaliteit 3D Machine van de de Lasergravure van het Glaskristal voor verkoop
Mijn naam is Duits G., leef ik in Mexico en het werk met STN-laser meer dan 5 jaar. Zij zijn een ernstig, professioneel bedrijf dat het weet hoe te om directe oplossingen te brengen als en het ongemak omhoog komt. Sinds de materiaalaankoop, werden de opleiding en de kristallevering verstrekt door hen op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier.

—— Duits

Met vele jaren hebben het gebruiken van en het verdelen van 3d lasermachines, en machines van de pogings de verschillende 3d laser van verschillende vervaardiging in China, en vonden de STN-Lasermachine het meest vast één, geen kwestie voor de gravuresnelheid, ook de goede prestaties voor verschillend materiaal is. Kocht vele machines van STN-Laser sinds vroeger vorig jaar,

—— jian

Wij hebben 6 jaar ervarings van de zaken van de kristallaser, en wij bezoeken STN-Laser bij 2014, zijn zij professionele maunfacture voor de machines van de kristallaser, en wij kochten 2 machines van hen, het goede STN-ontwerp van de Lasermachine, en de goede diensten.

—— Filip

Wij werken in de de gravuremachine van de kristallaser vele jaren, en worden ten eerste een STN-lasermachine stndp-801AB4, welke werken goed, en wij twee nieuwe machines in 2017 maart en Oktober toevoegen, alle machineswerken goed, zullen wij samenwerking met STN-Laser, houden en zullen houden kopend machines van hen, aangezien zij goede kwaliteitsmachine aanbieden en de goede diensten aanbieden.

—— Romein

Ik wil uw team publiceren. Aangezien een ingenieur met 10 jaar van praktijk (cnc en Co2-lasers), ik kan zeggen u goed materiaal doet. Bevorder uw software, en kan met de Duitsers concurreren. Ik houd van u STN-laser.

—— Serz

Ik houd van de kwaliteit van STN, is het bijna als Vitro.

—— Chandan

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

1 2 3 4
Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Wuhan Syntony Laser Co., Ltd
Bedrijf opgebouwd Factory1 Facoty2 fabriek 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : STN
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

STN-de laser is de Chinese specifieke fabrikant en de ontwikkelaar van 3D producten van de lasergravure. Sinds de aanvang van 2005, zijn wij nu niet alleen in grootte, maar ook geworden één van de ervarenst en geloofwaardige bedrijven op het Chinese gebied van de lasertechnologie gegroeid. Onze producten omvatten de 3D machine van de de lasergravure van het kristalglas, 3D de gravuremachine van de kristal subsurface laser, de mini 3D camera van Cyclops, en verwante machines, elektronika, voedingsysteem en koelsysteem. Zij allen kenmerken de hoge automatisering en de suers-vriendschappelijke interface, die andere oplossingen verstrekt voor leerlingen en professionele gebruikers. Bovendien zijn al onze machines verklaarde CE&FDA geweest, zo gelieve te voelen veilig om de orde te plaatsen.

Wij worden gevestigd in Wuhan, die als de „de Opticavallei van China“ wordt bekend. Wij zijn de partner van het nationale laboratorium van China van lasertechnologie en het nationale onderzoekscentrum van de laserverwerking. Onze technologische superioriteit is uniek op Chinees 3D de machinegebied van de lasergravure. Wij zouden ODM van de klanten willen zijn door behulpzaam onderzoek. Als hoogst innovatief bedrijf, hebben wij goederen wereldwijd, zoals Europa, Noord-Amerikaan, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Zuidoost-Azië etc. uitgevoerd. Wij hebben een groot aantal complimenten over onze professionele technologie, geïntegreerde oplossingen en geaccumuleerde succesvolle verrichtingservaring van in het buitenland ontvangen.

Ons bedrijf kan ook de lege kristallen, LEIDENE lichte basissen, de houder van de kristalsteun, kristalambachten leveren om de gehele bedrijfsoplossing voor klanten aan te bieden. Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve ons voor verder te contacteren erken.

 

Onze Ceritification:

 

 

Onze tentoonstelling:

 

 

De klanten bezoeken ons:

 

Contactgegevens
Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

Tel.: 86--15872383837

Fax: 86-027-87404847-806

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)