Thuis

Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit 3D Machine van de de Lasergravure van het Glaskristal voor verkoop
Mijn naam is Duits G., leef ik in Mexico en het werk met STN-laser meer dan 5 jaar. Zij zijn een ernstig, professioneel bedrijf dat het weet hoe te om directe oplossingen te brengen als en het ongemak omhoog komt. Sinds de materiaalaankoop, werden de opleiding en de kristallevering verstrekt door hen op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier.

—— Duits

Met vele jaren hebben het gebruiken van en het verdelen van 3d lasermachines, en machines van de pogings de verschillende 3d laser van verschillende vervaardiging in China, en vonden de STN-Lasermachine het meest vast één, geen kwestie voor de gravuresnelheid, ook de goede prestaties voor verschillend materiaal is. Kocht vele machines van STN-Laser sinds vroeger vorig jaar,

—— jian

Wij hebben 6 jaar ervarings van de zaken van de kristallaser, en wij bezoeken STN-Laser bij 2014, zijn zij professionele maunfacture voor de machines van de kristallaser, en wij kochten 2 machines van hen, het goede STN-ontwerp van de Lasermachine, en de goede diensten.

—— Filip

Wij werken in de de gravuremachine van de kristallaser vele jaren, en worden ten eerste een STN-lasermachine stndp-801AB4, welke werken goed, en wij twee nieuwe machines in 2017 maart en Oktober toevoegen, alle machineswerken goed, zullen wij samenwerking met STN-Laser, houden en zullen houden kopend machines van hen, aangezien zij goede kwaliteitsmachine aanbieden en de goede diensten aanbieden.

—— Romein

Ik wil uw team publiceren. Aangezien een ingenieur met 10 jaar van praktijk (cnc en Co2-lasers), ik kan zeggen u goed materiaal doet. Bevorder uw software, en kan met de Duitsers concurreren. Ik houd van u STN-laser.

—— Serz

Ik houd van de kwaliteit van STN, is het bijna als Vitro.

—— Chandan

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  STN-de Laser is Professionele fabrieksnadruk in 3D machine van de lasergravure en de relatieve Maandelijkse productiecapaciteit van lasermachines van 50-80 reeksen. Alle machines zijn in goede kwaliteit, met uitgevoerde norm.

  Wuhan Syntony Laser Co., LtdWuhan Syntony Laser Co., Ltd

   

 • OEM / ODM

  STN-de Laser heeft productiebeheer vooruitgegaan en ook technische innovaties blijven doen allerlei lasermachines verstrekken. OEM is ook welkom.

   

  STN-de Laserproducten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook uitgevoerd naar meer dan 40 landen en gebieden in de wereld, die omvat: De V.S., Engeland, Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen. De producten met goede kwaliteit zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

  Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

  Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

 • R & D

  STN-de Laser heeft een professioneel R&D-team met meer dan 20 jaar ervarings op lasergebied om lasermachines van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien.

  Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

Contactgegevens
Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

Tel.: 86--15872383837

Fax: 86-027-87404847-806

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)