Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Ik wil uw team publiceren. Aangezien een ingenieur met 10 jaar van praktijk (cnc en Co2-lasers), ik kan zeggen u goed materiaal doet. Bevorder uw software, en kan met de Duitsers concurreren. Ik houd van u STN-laser.

—— Serz

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Factory1 Facoty2 fabriek 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : STN
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

STN-de laser is de Chinese specifieke fabrikant en de ontwikkelaar van 3D producten van de lasergravure. Sinds de aanvang van 2005, zijn wij nu niet alleen in grootte, maar ook geworden één van de ervarenst en geloofwaardige bedrijven op het Chinese gebied van de lasertechnologie gegroeid. Onze producten omvatten de 3D machine van de de lasergravure van het kristalglas, 3D de gravuremachine van de kristal subsurface laser, de mini 3D camera van Cyclops, en verwante machines, elektronika, voedingsysteem en koelsysteem. Zij allen kenmerken de hoge automatisering en de suers-vriendschappelijke interface, die andere oplossingen verstrekt voor leerlingen en professionele gebruikers. Bovendien zijn al onze machines verklaarde CE&FDA geweest, zo gelieve te voelen veilig om de orde te plaatsen.

Wij worden gevestigd in Wuhan, die als de „de Opticavallei van China“ wordt bekend. Wij zijn de partner van het nationale laboratorium van China van lasertechnologie en het nationale onderzoekscentrum van de laserverwerking. Onze technologische superioriteit is uniek op Chinees 3D de machinegebied van de lasergravure. Wij zouden ODM van de klanten willen zijn door behulpzaam onderzoek. Als hoogst innovatief bedrijf, hebben wij goederen wereldwijd, zoals Europa, Noord-Amerikaan, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Zuidoost-Azië etc. uitgevoerd. Wij hebben een groot aantal complimenten over onze professionele technologie, geïntegreerde oplossingen en geaccumuleerde succesvolle verrichtingservaring van in het buitenland ontvangen.

Ons bedrijf kan ook de lege kristallen, LEIDENE lichte basissen, de houder van de kristalsteun, kristalambachten leveren om de gehele bedrijfsoplossing voor klanten aan te bieden. Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve ons voor verder te contacteren erken.

 

Onze Ceritification:

 

 

Onze tentoonstelling:

 

 

De klanten bezoeken ons:

 

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)