Ik wil uw team publiceren. Aangezien een ingenieur met 10 jaar van praktijk (cnc en Co2-lasers), ik kan zeggen u goed materiaal doet. Bevorder uw software, en kan met de Duitsers concurreren. Ik houd van u STN-laser.

—— Serz

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Factory1 Facoty2 fabriek 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : STN
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Vrije Pre-Sales/Vrije Steekproefgravure die raadplegen

 

STN-Laseraanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.

De vrije Steekproefgravure & Testen zijn beschikbaar.

Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdeler en gebruikers aan.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

Keur geavanceerd het testen materiaal, zoals goed: de meter van de lasermacht, laser het testen machine, STN-Laseropstelling een volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze machines verzekert.

 

7-15 dagen Snelle Levering

Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 7-15 dagen snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

 

24 de Dienst van urennaverkoop

Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.

Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.

Software-upgrade: levenslang behoud van het controleren van systeem, incessant verbetering van de systeemfuncties en de ononderbroken software-upgrades.

De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over ons 3D Kristal te aarzelen het lasermateriaal, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: marketing@stnlaser.com, en verheugt zich op het werken met u.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)