Van goede kwaliteit 3D Machine van de de Lasergravure van het Glaskristal voor verkoop
Mijn naam is Duits G., leef ik in Mexico en het werk met STN-laser meer dan 5 jaar. Zij zijn een ernstig, professioneel bedrijf dat het weet hoe te om directe oplossingen te brengen als en het ongemak omhoog komt. Sinds de materiaalaankoop, werden de opleiding en de kristallevering verstrekt door hen op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier.

—— Duits

Met vele jaren hebben het gebruiken van en het verdelen van 3d lasermachines, en machines van de pogings de verschillende 3d laser van verschillende vervaardiging in China, en vonden de STN-Lasermachine het meest vast één, geen kwestie voor de gravuresnelheid, ook de goede prestaties voor verschillend materiaal is. Kocht vele machines van STN-Laser sinds vroeger vorig jaar,

—— jian

Wij hebben 6 jaar ervarings van de zaken van de kristallaser, en wij bezoeken STN-Laser bij 2014, zijn zij professionele maunfacture voor de machines van de kristallaser, en wij kochten 2 machines van hen, het goede STN-ontwerp van de Lasermachine, en de goede diensten.

—— Filip

Wij werken in de de gravuremachine van de kristallaser vele jaren, en worden ten eerste een STN-lasermachine stndp-801AB4, welke werken goed, en wij twee nieuwe machines in 2017 maart en Oktober toevoegen, alle machineswerken goed, zullen wij samenwerking met STN-Laser, houden en zullen houden kopend machines van hen, aangezien zij goede kwaliteitsmachine aanbieden en de goede diensten aanbieden.

—— Romein

Ik wil uw team publiceren. Aangezien een ingenieur met 10 jaar van praktijk (cnc en Co2-lasers), ik kan zeggen u goed materiaal doet. Bevorder uw software, en kan met de Duitsers concurreren. Ik houd van u STN-laser.

—— Serz

Ik houd van de kwaliteit van STN, is het bijna als Vitro.

—— Chandan

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

1 2 3 4
Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Wuhan Syntony Laser Co., Ltd Wuhan Syntony Laser Co., Ltd
Bedrijf opgebouwd Factory1 Facoty2 fabriek 3

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : STN
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Vrije Pre-Sales/Vrije Steekproefgravure die raadplegen

 

STN-Laseraanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.

De vrije Steekproefgravure & Testen zijn beschikbaar.

Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdeler en gebruikers aan.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

Keur geavanceerd het testen materiaal, zoals goed: de meter van de lasermacht, laser het testen machine, STN-Laseropstelling een volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze machines verzekert.

 

7-15 dagen Snelle Levering

Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 7-15 dagen snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

 

24 de Dienst van urennaverkoop

Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.

Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.

Software-upgrade: levenslang behoud van het controleren van systeem, incessant verbetering van de systeemfuncties en de ononderbroken software-upgrades.

De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over ons 3D Kristal te aarzelen het lasermateriaal, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: marketing@stnlaser.com, en verheugt zich op het werken met u.

Contactgegevens
Wuhan Syntony Laser Co., Ltd

Tel.: 86--15872383837

Fax: 86-027-87404847-806

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)